Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lotus Ms. Lotus
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Dongguan City Risen Medical Products Co., Ltd.

Dongguan City Risen Medical Products Co., Ltd.

2885810234@qq.com

86-0769-26381276

Dongguan City Risen Medical Products Co., Ltd.

ABOUT US

Dongguan City Risen Medical Products Co., Ltd.

Profil Perusahaan: Dongguan Risen Medical Products Co, Ltd, sing diadegaké ing taun 2006, minangka anak perusahaan Hongkong Risen Int`l Industrial Co, Ltd. Contone, Kn95, topeng pelindung pelindung tanpa lapisan 3-lapisan, topeng-bedah medis, sandhangan pelindung, pelindung rai, sanitizer tangan, dhukungan orthopedik, klamben medis, lan kit pertolongan pertama, dll. Kita dumunung ing Dongguan, ing papan pabrik ing kene. Ana chain persediaan sing diwasa lan lengkap kanggo aksesoris. Kanthi mupangat iki, kita wis nggedhekake bisnis menyang pasar global lan nggawe hubungan koperasi sing apik karo akeh perusahaan ing luar negeri. Kita wis lulus sertifikasi ISO13485, lan sawetara produk wis lulus sertifikasi CE, FDA, lan GMP. Kita ngaturake kanggo ngasilake produk berkualitas tinggi lan menehi dhukungan layanan sing apik banget. Kita duwe kerjasama OEM kerjasama karo TOP 500 perusahaan. Tujuan perusahaan: Mung kanthi dihormati lan ngrawat bisa karyawan puas. Mung akeh karyawan sing bisa nyedhiyakake kualitas lan layanan sing apik banget. Mung kanthi menehi kualitas lan layanan sing apik supaya para pelanggan bisa marem. Mung kepuasan pelanggan sing bisa nggawe perusahaan duwe bathi. Mung perusahaan sing duwe bathi bisa ngasilake pemegang saham. Mung investasi sing wis bali bisa gawe marem pemegang saham. Muga-muga bisa ngetrapake nemoni Kepuasan kanggo nggayuh Kesetiaan Staf, lan Kesetiaan Pelanggan tekan kaping pindho menang karo para pemegang saham. Target kita manut karo Kepuasan Enem lan darmabakti kanggo menehi kepuasan para pelanggan liwat kerjasama ing gawe bareng tim. Kita terus maju, mlaku maju target dadi salah sijine produsen paling ndhuwur.

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-0769-26381276

Fax:

Ponsel: +8618922519960

Email: 2885810234@qq.com

Alamat: Chuangye Industrial Park, Jianshazhou, Wangjiang Dis. DongGuan City. Guangdong Province, China 523062, Dongguan, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.risenppe.com

Bossgoo Showroom: http://risenppe.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan