Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Lotus Ms. Lotus
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Dongguan City Risen Medical Products Co., Ltd.

Dongguan City Risen Medical Products Co., Ltd.

2885810234@qq.com

86-0769-26381276

Dongguan City Risen Medical Products Co., Ltd.

ABOUT US

Dongguan City Risen Medical Products Co., Ltd.

Profil Perusahaan: Dongguan Risen Medical Products Co., Ltd, ngadegkeun taun 2006, nyaéta cabang tina Hongkong Risen Int`l Industrial Co, Ltd. Urang ngahasilkeun contona, Kn95, masker topéng pelindung pelindung 3-lapisan anu henteu, topéng médis-bedah, pakean pelindung luar, tameng muka, sanitizer panangan, dukungan orthopedic, baju médis, sareng kit pertolongan cemeng, jsb. Kami perenahna di Dongguan, dimana pabrik dunya didieu. Aya rentang suplai anu dewasa sareng lengkep pikeun barang-barang aksés. Kalayan kauntungan ieu, kami parantos ngembangkeun bisnis urang ka pasar global sareng ngadegkeun hubungan koperasi anu hadé sareng seueur perusahaan luar negeri. Kami parantos lulus sertifikasi ISO13485, sareng sababaraha produk parantos lulus sertifikasi CE, FDA, sareng GMP. Kami ngahaturanan kanggo ngiringan produk anu berkualitas tinggi sareng nawiskeun bantosan jasa anu saé. Kami gaduh OEM mesen kerjasama sareng TOP 500 perusahaan. Tujuan perusahaan urang: Ngan ku anu dihormati sareng peduli tiasa karyawan puas. Ngan sajumlah karyawan anu tiasa nyayogikeun kualitas sareng jasa anu saé. Ngan ku nyayogikeun kualitas sareng jasa anu saé tiasa palanggan. Ngan kapuasan customer tiasa ngajantenkeun perusahaan nguntungkeun. Ngan perusahaan anu nguntungkeun tiasa uih deui pamiarsa saham. Ngan investasi anu tiasa dipulangkeun tiasa nyugemakeun para pemegang saham. Kami ngaharepkeun pikeun ngalaksanakeun genep kapuasan pikeun ngahontal Staff Kasatiaan, sareng Kasatiaan Palanggan ngagentos dua kali kameunangan sareng pemegang saham. Udaganana mangrupikeun dina nurut kana Genep Wargi sareng dédikasi pikeun nyugemakeun para nasabah ngaliwatan gawé babarengan babarengan. Urang teraskeun kamajuan, ngalangkungan udagan janten salah sahiji pabrik luhur.

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-0769-26381276

Fax:

Hapé: +8618922519960

email: 2885810234@qq.com

alamat: Chuangye Industrial Park, Jianshazhou, Wangjiang Dis. DongGuan City. Guangdong Province, China 523062, Dongguan, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.risenppe.com

Bossgoo Showroom: http://risenppe.su.bossgoo.com

Daptar Produk Patali